THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Thursday, April 22, 2010

Penggemar udang ialah saya :)


Rise and shine everyone..
still thinking nak makan apa untuk lunch nanti?
Dalam fikiran ni just terbayang2
udang masak merah yang sedang menanti kat cafe Raflesia.
Sememangnya saya memang hantu udang =D
banyak2 menu, udang jugak yang menjadi pilihan.
it's yummy
delicious
and sweet
superrbb
n terbaekk.
semuala yang baek2 goes to udang!
yippie



Ni udang goreng tepung atau nama saintifiknya 'Tempura'





Alahai....ni favourite sangat2....udang masak petai
tapi petai tu saya x makan. :)




Bakar pun sodap




Butter prawn memang the best lah.



yang ni saya selalu buat..
udang masak merah or nama fames prawn cook red
heee..:)







okay bye.

*pics taken from Google


2 comments:

Murasaki said...

mk.... mtk? cam nyaman jak..

aYumie aDeela aQmeL said...

cedap wak..............
hoho....
especially prawn msk merah...
adush..