THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Saturday, March 20, 2010

Kuda ku berjalan gagah berani....



Rise and shine everyone...pagi sabtu yang indah. Masa untuk relax selepas seminggu menghadap buku and kuiz yang never ending..sampai bila2 pun takkan habis kot?

Bangun je dari tido, terus buka tingkap...matahari dah terpacak atas kepala. Okay enuff with sleeping and hello world! Sedang asyik mengamati panorama puncak alam dari bilik, suddenly saya nampak something kat luar weyh.."KUDA??"
 okay, saya blur..tergamam jap.


saya mimpi ke ni?


err..ada kuda la.

ini mimpikah?
aisehmen.bukan mimpi la.memang kuda la weyh.




yeye.ada kuda.kuda ada.saya mau naek!
whoaa....terkejut roomate saya kat bilik sebelah..haha.Siapala ya punya kuda tu eh? hensem sangat. 
 saya pun dengan muka serabai belum mandi pergi busybody kat bilik sebelah.


Rupa2nya ada pameran kat padang  luar tu..pameran ape ntah saya tak peduli.yang penting kuda dah tunggu saya kat bawah.tunggu apa lagi? masa untuk mandi..weee! naik kuda.yahuuu. macam jakun la.haha






Nama kuda ni alif..haha..serupa dengan nama kawan saya.
Excited sangat nak naik alif ni..tapi dalam hati takut giler..
kecut perut..alif jangan wat hal yer.. ;)


muka bahagia







taaadaaa..saya berjaya naik kuda.mode:jakun jap ^_^





Tengokla...saya dah berjaya tunggang kuda.yeay!





p/s:wishlist saya nombor 1 dah tercapai. Mission accomplished.nanti nak try naik gajah and unta pulak...
:)







okay, bye.

2 comments:

EazyHusna said...

oh my sweetheart (alif)....
thank you for coming....Im gona mis you dear.....

aYumie aDeela aQmeL said...

ahahah!!! :)