THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Friday, March 12, 2010

Simple breakfast



Mak cakap breakfast tu penting sebelum memulakan aktiviti seharian. Setiap pagi mak la orang yang paling 'eksaited' bangun awal sebab nak sediakan breakfast sebelum kami adik beradik pergi sekolah. Paling favourite kalau mak masak nasi goreng! haha..rindu with your nasi goreng mom.. kalau tak sempat breakfast pun mak akan buat bekal untuk dibawa pergi sekolah..tapi now semenjak tinggal berjauhan dengan family ni, semua nak kena berdikari..mak dah tak sediakan breakfast saya lagi da..sob3...sedih...:'( 


Mak pesan beli something yang simple untuk dimakan for breakfast. so, saya rasa ni la yang paling simple kot?


My menu:


1.mee sedap
-mee sedap tu wajib.haram kalau takde.

2.air ribena
-pagi2 minum ribena weyh! sihat dan kuat.

3.nesvita
-
ni favourite sangat2

4.epal

-epal ni dari dulu lagi baba yang belikan.tapi tak habis2..sbb saya x suka epal

5.corn flakes
ni je yang paling mudah dan sedap..buat susu then letak cornflakes.yummy seyh!



So,  setiap pagi saya mulakan hari saya dengan memakan makanan yang simple camni.




Okay, bye.

2 comments:

EazyHusna said...

nak cornflakes~~~

aYumie aDeela aQmeL said...

ambik sendiri dlm bilik ok? heee....:p